Възстановяване на стари бетонови подове

Саниране на старата бетонова настилка , която е вече  с каверни и амортизирана горна повърхност.  Взависимост от компрометираните зони съществуват различни  способи за  репариране. 

Съществуват няколко варианта: 

  • при амортизиран  горен слой на бетоновата настилка ние предлагаме фрезоване на повърхността за премахване на отслабените участъци, няколко кратно диамантено шлайфане с различна финност на абразивните инструменти    


    След диамантено шлайфане


    и импрегниране или изграждане на тънкослойна епоксидна  запечатка с цел предпазването на бетона от соли и други агресанти. Неоходими материали Сика флоор 161 , сика флоор 156.  След дву слойна запечатка  ефектът е :


След двуслойна запечатка

 

 

 

 

 

 

 

  • при обрушени делатационни и конструктивни фуги Ви предлагаме делатационните фуги да се заменят с нови  или да се премостят чрез професионалните решения на Сика, а разрушенията по конструктивните фуги да  бъдат репарирани, чрез механично почистване  и репариране с материали на епоксидна основа или циментов полимер.

 

 

 

      Предлаганите от Екострой- Чакалови решения за възстановяване на бетонови подове обхващат цялата гама на проблеми които възникват с бетоновите конструкции.

Снимки
CAPTCHA
Анти спам защита
3 + 6 =
Решете задачата за да покажете, че не сте робот. (Например 1 + 3 въведете 4).