Варна 9000
бул. „Вл. Варненчик” 133
моб:0898910155
ekostroi@mail.bg
Възстановяване на стари бетонови подове
      Ние предлагаме саниране на старата бетонова настилка , която е вече  с каверни и амортизирана горна повърхност.  Взависимост от компрометираните зони съществуват различни  способи за  репариране. 
Съществуват няколко варианта:
 
  • при амортизиран  горен слой на бетоновата настилка ние предлагаме фрезоване на повърхността за премахване на отслабените участъци, няколко кратно диамантено шлайфане с различна финност на абразивните инструменти и импрегниране или изграждане на тънкослойна епоксидна  запечатка с цел предпазването на бетона от соли и други агресанти.

  • при обрушени делатационни и конструктивни фуги Ви предлагаме делатационните фуги да се заменят с нови  или да се премостят чрез професионалните решения на Сика, а разрушенията по конструктивните фуги да  бъдат репарирани, чрез механично почистване  и репариране с материали на епоксидна основа или циментов полимер.

      Предлаганите от Екострой- Чакалови решения за възстановяване на бетонови подове обхващат цялата гама на проблеми които възникват с бетоновите конструкции.

  • Процес на саниране Процес на саниране

          Процес на  репариране на стара вътрешна бетонова настилка  Сухо диамантено шлайфане  Репарация на каверни по бетоновата настилка и фуги